Abonner på nyhetsbrevet vårt

Sidebilde Abonner pa nyhetsbrevet vart - Abonner på nyhetsbrevet vårt

Vi håper du har lært mye og fått en større forståelse av verktøymaskiner ved å kikke på våre sider. For at du skal kunne holde deg kontinuerlig oppdatert, tilbyr vi nå også et nyhetsbrev som du kan abonnere på – helt gratis!

Her får du alt det siste om det som rører seg i bransjen og i verkstedsindustrien, slik at ingen kan få noen fortrinn som du ikke har. Informasjon er den viktigste valutaen i den moderne, globale økonomien, og med vårt nyhetsbrev satser vi alt på å være gull verdt.

Få nyhetene direkte med abonnement

Når du begynner å abonnere på vårt nyhetsbrev, vil du få tilgang til informasjonen og innholdet vi legger ut umiddelbart, uten at du trenger å klikke deg inn for å sjekke om det er noe nytt å finne på sidene.

Du får dermed en umiddelbar oppdatering som gjør at du sparer tid, og forhåpentligvis også vil være en hyggelig overraskelse til nytte for deg i din virksomhet og arbeidshverdag.

Hva vil nyhetsbrevet handle om?

I tråd med det du sikkert allerede har lest hvis du har bladd gjennom sidene våre, handler disse sidene fullt og helt om å finne frem den aller siste informasjonen om vertøymaskiner, relaterte industrier, automatisering og datastyring.

Det er dette vi brenner for, og det er det vi kommer til å skrive om også i fremtidige poster og nyhetsbrev. Du kan være trygg på at vi ikke vil kaste bort din verdifulle tid ved å ta opp andre, irrelevante emner som du ikke er interessert i.