MASKIN

Bridgeport fresemaskiner

Hardinge Bridgeport logo
Bridgeport XR600 5-akset 5-Akse XR serien
Alle fordelene med å investere i et fullt 5 akset maskineringssenter er nå enkelt oppnålig med med Bridgeports 5-aksede XR serie.
Minimere tiden som brukes til oppsett av maskinen, redusere de generelle maskineringstidene og øke maskinens freseytelse, dette er bare noen av fordelene med Bridgeports 5-akset XR serie.
Bridgeport XR1000 APC Vertikale Maskineringssentere med pallettveksler
Maskineringssentere som tilbyr en serie produktive og ytelseforbedrende muligheter, inkludert en automatisk roterbar pallettveksler. Hardinge Bridgeports vertikale pallettvekslere er godt egnet for forskjellige typer jobber og maskineringsapplikasjoner designet for å øke kundens produktivitet..... hurtig!
Hardinge Bridgeport VMC 1000 XR XR Serien
Økt kapasitet, forbedret duglighet, og generelt bedret ytelse. Bridgeport’s siste generasjon XR serie har fått dette. Dette nykonstruerte designet har resultert i produksjonen av en virkelig høyytelses og høyspesifisert vertikalt maskineringssenter.
Hardinge Bridgeport VMC 600 P3 P3 Serien
Økt produksjonsfleksibilitet og forbedret ytelse er essensielt for bedrifter for å kunne opprettholde deres kunkuransefortrinn.  Bridgeport's P3 vertikale maskineringssenter sørger for dette...kraftige spindler, hurtige bevegelser opp til 1 890 ipm, og en solid  C-rammekonstruksjon gjør P3 serien idell for alle dine maskinerings behov.
Hardinge Bridgeport VMC 650 GX GX Serien
Økt produksjonsfleksibilitet og forbedret maskineringsytelse er essensielt for bedrifter som ønsker å opprettholde sitt konkuransefortrinn. Som følge av dette har Bridgeport lansert den nye GX serien.
Hardinge Bridgeport VMC 710 XV XV Serien
Xtreme Value… Overlegene egenskaper, overlegen ytelse og overlegen pris kjennetegner Bridgeport XV Serie. Stor Y-akse bevegelse, standard programmerings egenskaper og forskjellige produksjonsvalg gjør dette maskineringssenteret til et virkelig konkuransedyktig alternativ både hva gjelder pris og ytelse.
Hardinge Bridgeport DT480P3 DT Serien
Robust og ballansert ramme sørger for solid stabilitet så vel termisk og mekanisk stabilitet — alt resulterer i forbedret nøyaktighet, resultat og verktøylevetid. Den kompakte DT480P3 bor og gjengesenter tilbyr enestående kvaliteter som sørger for høy produktivitet.
Hardinge Bridgeport Serie1 Kne-Fres Serien
Den orginale universale frese- og bormaskinen med god stabilitet for lang produktivitetstid.  Serie 1 kan automatiseres med fabrikk tilpasset 2 og 3 akse styringer.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK hvis du godtar dette Les mer om cookies og personvern her